ehhhh dårlig blogger

~ jajaja jeg vet, har vært utrolig dårlig til å blogge i det siste, og jeg beklager. har vært litt stressa med lekser og sånt, pluss at jeg var på sykehuset i hele ettermiddag i går, og var hjemme i et kvarter før jeg dro på felleskveld på skolen. 
i kveld skal jeg og mami og tantebarnet mitt Andrèa bake pepperkaker. vel, hvis jeg blir ferdig med forberedelsene for norsk tentamen i mra + engelsk framføring (muntlig tentamen) på fredag... blahrg.

~ har forresten lenge tenkt på å bare slette bloggen her, og jeg tror jeg har bestemt meg for det nå. og ja, jeg er absolutt fullstendig klar over at jeg aldri har klart å bestemme meg for bare èn eneste blogg og klart å hatt den i litt lengre tid enn over 1 år, men nettvett-foredraget i går kveld fikk meg til å innse viktige ting om blogging og publisering av mitt personlige liv. så, jeg kommer til å slette denne bloggen snart, og lage en helt ny blogg. jeg garanterer ikke at jeg vil oppdatere mer enn jeg har gjort på denne bloggen, men jeg skal prøve. så takk for meg, og jeg håper dere vil følge meg på den nye bloggen min, som jeg kommer til å linke på denne bloggen før jeg sletter den :)


jeg og Anniken :)

2 kommentarer

Anniken

01.des.2010 kl.18:10

! :o

Jeg kommer til å følge deg på den andre bloggen også ; )

Jean Rose

01.des.2010 kl.18:15

jeg skal følge i den nye bloggen din :D

Skriv en ny kommentar

hits