whoooops!

whops, har visst ikke blogga på en stund jeg.... ehe. har ikke hatt særlig mye ork til det, har høstferie nå liksom, så jeg har andre ting å gjøre enn blogging. har ikke gjort så mye interessant da, så jeg har ikke noe spesiellt kult å blogge om, men tenkte jeg skulle ta et lite blogginnlegg uansett. 
på tirsdag (19.okt) dro jeg til MARIANNE og vi leide en film. haha litt tragisk film da, siden den kjekkeste måtte dø :-c han døde først òg btw :-< filmen het forresten 'Frozen'. Orker ikke å skrive så mye om filmen, så bare trykk HER for å komme til traileren. Filmen var jo ikke så dårlig da, så jeg anbefaler den til dere som ikke bryr dere om at de fleste dør i en skrekkfilm. Jeg skal heller ikke si noe om alle i filmen døde, om bare noen døde, eller om ingen døde, for da spoiler jeg bare hele moroa til dere som en gang skal se den. men filmen var bra den :-) Terningkast 5.

ellers i dag skal jeg fikse meg og være med mami på sykehuset for å besøke en utrolig snill og kjær dame som var nabo og venninne av min mormor, før mormor døde. der skal vi prate litt, og etterpå skal jeg og mami på en liten shoppingrunde på Orkanger. mami kommer snart hjem, så jeg må fikse meg ferdig. Blir muligens noen bilder jeg poster senere i kveld når jeg kommer hjem ;-)

HAR FORRESTEN OPPDATERT SPOTIFY PLAYLISTENE MINE MED MASSE NYTT + DET NYE ALBUMET AV THE PRETTY RECKLESS :-)) >spotify link<

- Sett 'Frozen' ? Hvis ja- hva syns du om den?
- Har du Spotify? Hvis ja- legg gjerne igjen link til playlista di i kommentarfeltet under :-)

4 kommentarer

&#31505; Marianne Gulaker

21.okt.2010 kl.14:09

;D

Madelen Christina Antonsen

21.okt.2010 kl.15:55

Nei og ja! :)

Jean Rose

21.okt.2010 kl.19:56

nei, men jeg er også en person som synes det er teit at den kjekkeste dør x'D

Anniken

22.okt.2010 kl.14:38

Er det skrekkfilm? I så fall, VIL SE!! :D

Skriv en ny kommentar

hits