i become so numb

Har ikke blogga så mye hverdagslig i det siste har jeg funnet ut.. bare sånn 30 days challenge ting. Men jeg skal bli bedre.. eller, jeg skal ikke låve noe, for jeg kommer kanskje ikke til å bli så mye bedre på blogging uansett, haha. Men jeg har vel ikke så mange lesere av den grunn heller. Skal prøve å poste litt musikk, videoer og bilder nå. Og hvis dere har andre forslag, så kom med det ;-) Skal prøve meg på outfits også, men det blir så vanskelig pga. speilrefleksen.

Nå som høsten smyger så smått inn på oss, blir det nye bilder å legge ut her på bloggen. Har liksom mista litt av lysten til å fotografere, siden jeg har brukt opp alle idèene. Derfor har jeg tenkt å planlegge en (forhåpentligvis flere) photoshoot, og de(n) skal foregå ute. Får jeg låne et studio en eller annen plass i nærheten, takker jeg jo såklart ja til det. Uansett, jeg søker da modeller, og er evig takknemmelig om noen har lyst til det! Ta da kontakt med meg her på bloggen, eller på Facebook (badge/link i høyremenyen).

Som jeg har skrevet om før, hadde jeg planlagt å tøye/strekke/utvide ørene mine i går. Sånn ble det da altså ikke. Mamma ringte Ragna på Ragnaråkk i Tr.heim for å høre om de hadde spiraler i str. 2.0 mm. De var helt utsolgt , men hadde fra 2.5 mm og oppover ._. Så da ble det ikke noe av det.. Jeg spurte Marianne om hu kunne spørre søstra si om hu hadde å låne meg, bare til de hadde grodd så jeg kunne bytte til egne, men jeg har enda ikke fått svar. Sent i går kveld snakka jeg med Lena og kjæresten Thomas om de kjente noen som hadde å låne meg, eller om Thomas hadde et par som han ikke brukte lenger siden han har 12mm nå. Men han hadde bare fra 3mm og oppover :-s Så sa han at han gikk fra 1.6mm og rett til 3mm så han mente at det ikke hadde hatt noen ting å si i det hele tatt om jeg utvida til 2.5mm med en gang, og ikke 2mm.. fuu jeg ble irritert og jeg angra som bare det på at jeg ikke bare kjøpte spiralene i 2.5mm med en gang! :-cc Men jeg skal bestille meg et par, så skal jeg ta meg en tur innom Ragnaråkk en gang i uka som kommer så jeg får kjøpt både spiraler, tunneller og sterilt saltvann. Gleder meg! :-D


Én kommentar

Jean Rose

26.sep.2010 kl.16:32

jeg har gjerne lyst å stå som en modell, men må vi betal ellernoe sånt ? :- )

Skriv en ny kommentar

hits