flinkbarn...

...trøtt barn... 
satt og hosta som bare eff på skolen i dag, blæh. plagsomt.

i går var jeg flink og tok ned postere på rommet mitt, omplasserte noen postere o.l og tok opp nye. det ble, tja.. en del mer ''åpent'' på rommet mitt for å si det sånn.. har mange postere av samme av TH, så jeg har tatt ned MYE tokio hotel postere. spiller kanskje ikke noe rolle, siden jeg egentlig ikke er sånn megafan av dem lengre. tre år med obsession på  ett band er nok for å si det sånn, ehe :-p ikke det at jeg plutselig ikke liker dem lengre, for det gjør jeg jo, men jeg er ikke megafan lengre. tokio hotel har liksom vært favorittbandet mitt i hele tre år, så det skulle vel ha vært forståelig. mange har sikkert hatt et favorittband/artist i mangemange flere år enn det, men tokio hotel er pittelitt sånn fjortismusikk, i forhold til band og artister som Queen, Mötley Crue, Van Morrison eller hva f*en dere hører på, haha. men som sakt, jeg hører fortsatt på musikken dems, og har ingenting imot dem :-)

jeg vet det har vært lite med bilder i det siste.. og jeg beklager. men jeg har mista minnekortet til speilrefleksen min, så jeg får ikke tatt noen bilder enda. forhåpentligvis finner jeg igjen kortet snart, eller kjøper meg nytt. dumt å miste et minnekort med såå mye bilder på, men jeg har alle (?) bildene på PCen fra før av.

hade på bade din gamle sjokolade er den ikke god så kast den i do <3

sexy omg forbildet ilu ♥

3 kommentarer

Jean Rose

02.sep.2010 kl.17:45

samme med meg og, jonas brothers var jeg fan av i nesten 4 år, men nå er jeg liksom ikke sånn megafan, har fått sansen opp for andre musikere som paramore, nevershoutnever, the maine, muse og dem.. :)

OMG KRISTEN STEWART IS HOT <3 lol

Amalie

05.sep.2010 kl.18:27

sv; enig :))

Jean Rose

09.sep.2010 kl.18:00

sv; hahaha, for å innrømme en ting, så var det øyet kopiert på boka, siden det viste så godt på bokpapiret, tegnet jeg den godt! men believe me, jeg er IKKE flink til å tegne, og selvom folk er uenig i det, så mener jeg det! du er UTROLIG FLINK! har sett noen tegninger som du har tegnet, dritgod!

Skriv en ny kommentar

hits