brilleslange // tysk

Hejhallå.
På skolen i dag hadde jeg min aller første tysktime, og jeg var heldig som fikk time sammen med både Marianne og Helga, selv om vi ikke går i samme klasse noen av oss. Tysktimen var veldig interessant.. og jeg kunne jo en del tysk fra før av, så det ble på en måte litt repetisjon. Sang også en utrolig rar tysk sang med gjentatte ganger ''Danke '' som nesten ga meg krupp, amagad. trodde seriøst at jeg skulle tørne hver gang duden sa danke D:  ellers har skoledagen vært helt grei. kjøpte meg grønn istè med lime i kantina på skolen, og gjett hvem som klarte å miste boksen så halve tèen ble hellet ut da? jo, såklart, meg
etter skolen ble jeg henta av mama siden jeg skulle på melhus og ta en synstest hos optikeren. har hatt en del hodepine og svimmelhet i det siste + at jeg må anstrenge meg så mye for å greie å lese ordentlig. synstesten beviste mitt behov for lesebriller, så jeg tok meg ut et par retro rayban lignende briller, som jeg trolig får til helga. ble dyrt tho, og jeg har så absolutt ikke tenkt å fortelle dere prisen, haha... stakkars papa, svir hull i pengboka hannes :'-) jaja, må man så må man.

grønn istè med lime, nestea lemon, hubba bubba lemon flavour etc, rekebaguett.

krupp-sangen

skjer?

3 kommentarer

^

29.aug.2010 kl.13:53

et lite tips til tysken : start å skrive ned regler med engang, spør om du får ei regelbok, da går det så utrolig mye bedre før prøver, eksamen etc ; )

ann elisabeth

29.aug.2010 kl.13:55

^: bra tips, tusen takk! :-)

BorgnyLudefall

11.sep.2010 kl.23:50

Hha : p vi har den boka dær i tysken vi å : p bare at æ har 10'ende boka da : p

Skriv en ny kommentar

hits