hundhundhundhund // 4 dagerrrr

Jeg har så lyst på flere hunder. Har en svart elghund fra før, Mini, som er 12 år, og han er nydelig, ilu <3 Har kanskje ikke klart å holdt styr på flere enda, men jeg SKAL i alle fall ha en eller to 'veskehunder' etter jeg har flytta ut. mest sannsynelig bare èn da. Vet det er ganske tidlig å tenke på det, men hvis jeg kommer inn på vgs i Trondheim eller Heimdal, kommer jeg til å bo hos tante og onkel på Heimdal 5 dager i uka, og være hjemme i helgene. Jeg flytter ikke ut på ordentlig før jeg har fylt 18. Kanskje ikke før senere heller, siden jeg ikke vil bo alene i en leilighet midt i Trondheim eller Heimdal eller whatever, uansett. Mine to bestevenninner, Helga og Marianne, kan ikke bo med megheller, og da spørs det. Helga skal sikkert gå idrettslina, og sikkert bo hjemme. vet ikke hvilken linje Marianne skal gå, men hu skal i alle fall bo hos bestemora si (?) da. blæh :-(  jædda, finner vel ut av det :-)

anyways, skulle jo egentlig snakke om hunder, men jeg ble så ivrig på vgs preiket. OKOK, jeg poster noen bilder av to raser jeg har lyst på atm.

Jeg har tenkt på korthåret chihuahua og fransk mini-bulldog. Chihuahuaen skal visst være ganske dyr, slik jeg har hørt det? Men jeg tror uansett at det blir en liten bulldog på meg etter jeg har flytta ut :-) Storebroren min, Bjørn Magne, og samboeren, Anne Berit, hadde en fransk mini-bulldog en gang. Han het Jacob, og jeg passa han, og en annen hund de har, en uke på juli. Det var kjempekoselig! Jacob, bulldogen, var kjempekosen og skulle ha sofa- og sengekos hele tiden :-D Etter den uka, fikk jeg kjempelyst på en slik hund. Vet ikke om det er mange som tar dyr betaling  eller bare gir bort valper, men jeg håper ikke jeg må betale så dyrt for en slik en i alle fall.

FRANSK MINI-BULLDOG:

KORTHÅRET CHIHUAHUA:


-
Har du en eller flere hunder? Hvis ja- hvilke(n) rase(r)?
- Har du lyst på en eller flere hunder? Hvis ja- hvilke(n) rase(r)

4 kommentarer

*Jonette*<3

06.aug.2010 kl.12:35

Jeg har akkuratt fått en portugisisk vannhund :D

Så jeg har 1 hund, men vil ikke ha fler :P nok med 1 + da blir jo kanskje den ene hunden sjalu :/

< Jeg er kompis med en ape >

06.aug.2010 kl.12:37

jeg har en sort labrador :)

inf3ct

06.aug.2010 kl.14:00

Har ikke hund selv, men jeg elsker hunder. Staffer er min favoritt, definitivt, så det skal jeg skaffe meg når jeg flytter ut. Ellers er amstaffer, pitbuller, og bullterriere også noen av mine favoritter <3

Anonym

19.aug.2010 kl.08:56

En fransk bulldog koster minst 15 000 hvis du vil ha med stamtavle. og det burde du, de har mange sykdommer og det er greit aa vite hva du forventer deg. Saa det er nok ikke saa mye billigere enn en chihuahua....

Skriv en ny kommentar

hits