don`t rush // 8 dager

hjemme alene i dag, blæ. ingenting å finne på. har nettop tatt ut oppvaskmaskina og satt inn igjen, spist is og sett film. er jo egentlig en del fornuftig å finne på, men jeg vil på shopping! jeg vil leie masse skrekkfilmer! jeg vil at sesong 3 av True Blood skal bli tilgjengelig å bestille !!!!!! det var så tragisk slutt i den siste episoden av sesong 2 at jeg liksom bare ''wtf, ferdig?! DEN KAN DA IKKE VÆRE FERDIG NÅ???!!!!!! arrgh'' det irriterte meg.. at Sookie måtte ta 24958727 minutter å tenke før hu svarte på frieriet til Bill, og når de minuttene hadde gått, skulle hu svare ja, men da var Bill såklart kidnappa...... FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU FUFUFUFUFUFUUUUU.

iritasjons-moment of the day. beklager til dere som ikke har sett True Blood sesong 2, men vil det, og har lest dette innlegget. jeg har på en måte ødelagt hele spenninga for dere nå..... sry.
har egentlig ikke mye positivt og happy å blogge om i dag. sitter og gomler is og sipper fordi ingen vil loke med meg. absolutt ingen HAR loka noe med meg i HELE sommer!! kunne kanskje ha spurt dem selv, men alle er jo reist bort. blæ :-( jeg er tragisk. tragisk og egoistisk <3

- hva skjer i dag, godtfolk?


♥♥♥ *melting inside ftw* ♥♥♥

2 kommentarer

15.aug.2010 kl.12:51

Helt enig med deg der ! Slutten var helt skutt! Kjempebra blogg : D

ann elisabeth

15.aug.2010 kl.12:53

Anonym: Tusen takk! :-))

Hvorfor anonym egentlig? :-)

Skriv en ny kommentar

hits