i mååren <3 // finfint vær // pakking // pianomusikk // spmrunde


ihhihihihihihihi.
i morges måtte jeg stå opp klokka åtte, siden jeg skulle være med mama på butikken ._. sykt tidlig midt i ferien. menmenmen jeg fikk i allefall kjøpt det jeg trengte før i morgen. i måååren. i mårra. 

jeg skulle egentlig ta bilde av det jeg kjøpte, men det er ikke såå interessant akkurat, så jeg lot være. det jeg kjøpte var liksom bare tomme CD-er til brenning, voks og godteri til i kveld + neglelakkfjerner uten aceton. har egentlig ikke stort med tid til å drive å ta bilder og legge dem inn på dataen, for så å poste dem på bloggen. skal rydde vekk 68264832565243 barbiedukker + klær + sko + møbler + hester etter at tantebarnet mitt Andrea lekte seg i går kveld. Og så skal jeg pakke ned litt mer i kofferten til i morgen. blæh, jeg hater å pakke D: enten tar jeg med for mye, eller for lite. sykt plagsomt.........
desuten har jeg bare èn eneste shorts og utrolig lite undertøy. OSLO SHOPPING <3<3<3<3<3 hvis mama og tante orker. de må det, hvis ikke må jeg gå i skinny jeans'a mine, og de er aaaaaltfor varme å gå med i solsteken. 

BTW !!!!!!!!!! - TAR EN SPØRSMÅLSRUNDE MENS JEG ER I ASKIM/OSLO OSV, SÅ VÆRSÅSNILLLLLLLLLL SPØR MEG MASSE :-))))))))))) DEN AVSLUTTES NÅR JEG HAR KOMMET HJEM, OG DET VIL SI MELLOM 26. - 31.JULI. SPØR MEG OM ALT MULIG, MEN PERSONLIGE SPM BLIR IGNORERT OG IKKE SVART PÅ ;-)

SNAKES OM EN OG EN HALV UKE DA. sånn ca.


Én kommentar

Marianne Gulaker :D

18.jul.2010 kl.15:17

finn på enda mer i sommer ? x]

Skriv en ny kommentar

hits