lørdag, innkjøp og pissed off


i morges dro jeg, mama, papa og lillebror inn til byen for å handle litt. jeg kjøpte meg en sommertopp/tunika + neglelakk. mama kjøpte i tillegg en blender, så i sommer blir det milkshake og smoothies *u* YUM.
det har btw regna i hele går og i dag, så vi er redde for at det blir flom. vet ikke om det har vært det i Tr.heim enda, men det så ut til å være stor risiko for flom i alle fall. det suger, omg. nettop fått sommerferie og jeg har gleda meg dritmye, så får vi DET drittværet! JEG VIL HA SOOL <3 eller i det minste oppholds!

jeg klikka meg inn på eBay nå nettop og kom over en selger som selger 20 par lange, naturlige og lekre, falske øyenvipper + lim for en hundrings. fuu, det er jo dritbillig! selgeren har fått 99,4% positiv feedback, og har en sånn gullstjerne på selgerprofilen sin, så han er tydeligvis til å stole på. men likevel får jeg ikke lov til å kjøpe dem. mama sier at jeg har ikke bruk for falske øyenvipper som ser naturlige ut fordi jeg har egne naturlige, og jeg kan bli avhengig. men herregud, det er MINE penger, MITT liv og MITT valg, så hvordan kan det være så utrolig vanskelig å la meg kjøpe dem? gad.

beklager for klaginga mi, men jeg bare måtte få det ut.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits