blablab norsk youtube?


Lady GaGa feat. Beyoncè  ''Telephone'' (remix)

æblæb jeg kjeder meg. hadde planer om å svare på spm runden i dag, men har ingenting å filme med, og jeg orker ikke å svare med tekst for fingrene mine sovner snart. *zzzzzzz*. og jeg har ikke råd til videokamera før etter bursdagen min siden vi skal til syden 15.mai, og bursdagen min er ikke før 10.august. LENGE Å VENTE. så jeg vet ikke når jeg orker å svare på spm. runden, men jeg tar fortsatt imot spørsmål!

i går gikk jeg og mama ca. 6km, og i dag er jeg dritstøl. SHIIIT. jeg får så vidt til å bøye føttene mine, og det ser dritrart ut når jeg går. menmen. i dag skal jeg ta sit-ups, armhevinger og 400++ på rockeringen til mama. tro meg, rockeringen kjøpte hu ikke på en lekebutikk elns ass. den er megastor, har masse bulker og veier 1,5 kg :O først trodde jeg ikke det var så vondt å bruke den, men fuuu så vondt det ble dagen etter! jeg ble dritømm, rød og fikk blåflekker, men det gikk over etter 2-3 dager. nå får jeg ikke vondt lenger, men det er sikkert fordi jeg har brukt den så mye.

når jeg klikka meg inn på YouTube for litt siden kom jeg over at den har blitt norsk. wtf? hvorfor nå, og ikke for lenge siden? lol, YouTube folka er trege.


- Hva skal dere gjøre i dag?

5 kommentarer

Lina

02.mai.2010 kl.21:40

Moren min har også sånn rockering bruker den av og til jeg også :)

07.mai.2010 kl.23:21

fin blogg

Kim Stene

12.mai.2010 kl.00:26

du har låta mi her jo :D

ann elisabeth

12.mai.2010 kl.12:31

Kim Stene: Ja, den var dritbra ! :-D

Kim Stene

12.mai.2010 kl.16:21

tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

hits