aprilsnarr

Jeg ble vekt av Robin i natt :C Han og Kristian tulla og masa om hvem jeg likte. De lurte meg også. Selv om jeg egentlig visste det var 1.april. Så, etter jeg hadde prata med Robin sendte jeg melding til Marianne og sa at jeg hadde blitt sammen med en jeg ikke nevner her og at jeg var dritlykkelig, men hu gikk ikke på den D: Så sendte jeg den samme meldinga til Helga, og hu gikk på den :'''D Helga: ''OK, grattis! ;* <3'' og jeg bare ''APRILSNARR PUSÆN<3'' n____n Helga var den eneste jeg har lurt i år, fordi det er alltid jeg som blir lurt. Jeg kan liksom tenke på at det er 1.april og aprilsnarr, og 1-2 min. etterpå lurer noen meg om noe og jeg bare:'' srsly? omg kult!''. Da har jeg glemt det. Jeg er rar. Dessuten greier jeg ikke å lyve på grunn av mama. Mama begynner alltid å smile når hu lyver, og på grunn av henne smiler jeg også når jeg skal prøve å lyve :') Jaja, det er vel likebra at man ikke klarer å lyve da.

Nå skal jeg vel gå og fikse meg, drar ut for å jogge litt w_w Jeg skal bli sprek!

- Hva skal dere gjøre i dag?
- Har dere blitt lurt av noen?
- Har dere lurt noen?

5 kommentarer

NoraEmilieNilsen<3

01.apr.2010 kl.10:44

nei, har ikke blitt lurt av noen og har ikke gjort det enda heller ;p men må jo finne på noe lurt da ;) i dag skal jeg være hjemme og kose meg, spise godis som jeg kjøpte i sverige ;P og ordne rommet mitt!<3 love it!<3 se iinom min blogg da vell!

Victoria

01.apr.2010 kl.10:44

jeg stod nettopp opp, så jeg har ikke blitt lurt enda ;)

line cecilie

01.apr.2010 kl.11:23

Haha, nei, det har jeg ikke, og det er jeg glad for! men det er jo bare morran enda, og kommer til å bli lurt sykt mange ganger idag ... haha :) fin blogg, søta

L I N A &#20016; A N D R E A

01.apr.2010 kl.11:53

Ble nesten lurt av pappa da jeg våkna, men jeg ble det ikke :]

Men jeg lurte mamma da, og hun gikk fem på, hehe :D

Marianne Monsen

01.apr.2010 kl.22:59

God påske! :D

Skriv en ny kommentar

hits