:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

KEYBOARDET VAR BLITT SOLGT :((((((((((((((((((((((( Men jeg har funnet et nytt et, haha. Det var mye dyrere, 1.295,- men det var ikke blitt brukt siden det blir kjøpt rett fra en butikk i Fredrikstad. Er det bare jeg som ikke visste fra før av at det er musikkbutikker o.l som selger på finn.no? eheeh, tviler jeg ikke på. Er egentlig ikke så ofte innom finn.no, men siden jeg ikke har så veldig mye penger atm tenkte jeg at jeg kunne stikke innom finn en tur og sjekke om jeg fant noe billig. Jeg syns egentlig keyboardet jeg fant nå var ganske billig, siden det har så utrolig mange funksjoner og i tillegg har det veldig fin pianolyd. Jeg kan faktisk late som jeg spiller piano på et keyboard ved å bare trykke på èn knapp. Hvem visste vel det? ikke jeg i alle fall, hehhe..


J*vlig fin sang da, skal spille den for hele skolen på fredagen.

Når jeg kom hjem fra skolen i dag satt jeg meg ned og så på dagens episode av One Tree Hill. Fuu, det var dramatisk ! Nathan tapte nesten basketball-kampen, Hayley fikk vite at hun og Nathan skulle få en sønn + rett etter kampen ble hun påkjørt av en fyr som var stygg i hodet, Nathan ble så sur at han slo ihjel han fyren men Dan kom og tok på seg skylda når politiet kom og Lucas hadde droppa å ta hjertemedisinen sin før kampen, og etter at Hayley hadde blitt påkjørt og at ambulansen kom, fikk Lucas hjertestans. Ja, man er nødt til å ha sett episoden her tidligere for å forstå hele greia. jeg vet forressten at alt kommer til å gå bra, fordi jeg har sett serien 100 ganger før, ehe <3 jeg digger OTH.

Nå skal jeg vel begynne med leksene i guess, har i grunnen ikke så mye. Etterpå skal jeg hoppe i dusjen *hopphopp*, og senere i kveld skal jeg se Ugly Betty og Frustrerte Fruer + tenke på at det er påskeferie om kun 3 dager ! <3

- Flere som liker OTH?
- Ser dere Frustrerte Fruer, Ugly Betty eller noen andre programm? Hvis ja- hvilke?
- Når har dere påskeferie?

3 kommentarer

Martkja98&lt;3

23.mar.2010 kl.18:32

samma som dæ

<3Eibeni

23.mar.2010 kl.18:50

Elsker OTH; Ser Ugly Betty og Frustrerte Fruer; Har påskeferie på fredaaag! :D

L I N A &#20016; A N D R E A

23.mar.2010 kl.20:56

Ser på OTH, Frustrerte Fruer og Home And Away :D

Har påskeferie samtidig som deg, men tror nok at alle har det, for påskeaften osv er jo bare på en dag :P

Skriv en ny kommentar

hits