PIANO JEG VIL HA PIANO <3<3<3

nå har jeg nettop blitt ferdig med å skrive påskedikt til framføring på fredag. eller, eheh, mama skrev liksom seks linjer og jeg skrev fire n____n  jeg er snill. I dag var faktisk også første gangen på èn million år at jeg syntes matteleksa var superduper enkel. men såklart, det var pluss, minus og ganging og deling med ti, hundre, tusen og en million, ehehehehe. jeg er skikkelig smart sjøøøø.

jeg kom liksom helt tilfeldig innpå finn.no nettop og søkte helt tilfeldigvis på keyboard, hihi. jeg levde på et håp om å finne et billig keyboard med pianolyd, og gjett om jeg fant et eller ??!! jeg fant et lite og godt behandlet keyboard for utrolige 500,- bare !! det stod ikke noe om pianolyd, så jeg sendte mail til selgeren om det var det. det er jo litt dumt at selgeren bor i Bergen da, men likevel. man må lete lenge for å finne et så billig og godt behandlet keyboard.

jeg bruker vanligvis å skrive stor bokstav, men jeg følte ikke for å gjøre det nå, ahah.

JEG SKAL BTW BEGYNNE Å TA MASSE BILDER MED SPEILREFLEKSEN IGJEN SNART. HAR LIKSOM MYE MER Å TA BILDER AV PÅ VÅREN OG SOMMEREN SIDEN PÅ VINTEREN ER ALT HVITT OG KJEDELIG.

takk gud for at du ga med styrken til å lage masse fine usaklige innlegg <3

hvis du er en av de antagligvise få som gadd å lese gjennom innlegget her, må du kommentere at du har gjort det.

Én kommentar

L I N A &#20016; A N D R E A

22.mar.2010 kl.21:47

Har lest det ^^,

Skriv en ny kommentar

hits