I found myself in Wonderland

I dag gjorde vi ikke mye på skolen. I de to siste timene holdt vi på med linoleumstrykk, og jeg hadde strevd med en diamant/smaragd som jeg såklart greide å ødelegge litt etterpå, eheh. Men det ble ganske bra egentlig, litt slurv her og der, men jeg måtte være rask for å rekke å trykke diamanten/smaragden på ark. Arket er igjen på skolen, siden det ikke rakk og tørke ferdig, så dere får ikke sett det i dag, kanskje senere i uka ;)Jeg blogga ikke i går fordi vi kom hjem så seint fra kinoen. Derfor blogger jeg om gårsdagen nå.
Jeg, mamma, pappa og lillebror dro som sakt på kino for å se Alice In Wonderland i 3D. Filmen begynte 16:00, og vi kom dit ca. 15:40 ellerno, så vi hadde god tid på å kjøpe oss noe godt for å spise under filmen. Jeg kjøpte meg popcorn (som pappa fikk i stedet), brus og fire Skittles poser :'D <3 Jeg elsker Skittles *u* Synd de selger det bare på kinokiosker rundt der jeg bor ._. Uansett, pågrunn av så utrolig lang kø foran kiosken, kom vi nesten for seint inn i kinosalen, trodde jeg, men det var mange som kom mye mer for seint enn oss, såe. Filmen var dødsbra ! Jeg døde nesten, herregud. Har ikke sett en så bra film i hele mitt liv ! Eller, Transformers (den som var sist for en stund siden) var egentlig litt dødsbra også, men Alice In Wonderland var litt mer min smak. Jeg satt og veiva rundt med armene mine som en eller annen galing fordi jeg trodde jeg kunne ta borti det søte beistet som den røde dronningen hadde, men som gikk over til Alice og den hvite dronningen. Forteller ikke hvorfor, dere får vite det selv om dere ser den en gang, de fleste har vel sett den om jeg ikke tar helt feil. Hva sa jeg egentlig sist nå? Jo, jeg velger å ikke fortelle mer om filmen, siden det ikke blir så morsomt for dere som ikke har sett den enda, men som har tenkt å se den en gang.
Etter kinoen dro vi bort til tante Berit og onkel Erik som bor ikke så veldig langt unna Prinsen (kinoen vi var på). Der fikk vi nybakte boller og lefser <3 YUM. Når klokka ble ca. 20:10 elrns, dro vi hjem igjen. Jeg orka som sakt ikke å blogge når jeg kom hjem fordi jeg var så trøtt og slapp etter dagen. Også måtte jeg trene i tillegg før jeg la meg til å sove, så jeg sovna ikke før 11:00 tida.

- Har noen av dere sett Alice In Wonderland ? Hvis ja- i 3D?
- Foretrekker dere kino, eller film hjemme?

3 kommentarer

L I N A &#20016; A N D R E A

15.mar.2010 kl.17:40

Ja, har sett den, men ikke i 3D, men kunne ha tenkt meg det ja! :)

Både kino og film er koslig, så er ikke helt sikker på hva jeg liker best ;)

Humorbombe

15.mar.2010 kl.18:34

har ikke sett den enda :\

theshorty

15.mar.2010 kl.18:41

jeg så den i 3D ja, jeg elska den seriøst :-D også grein jeg fordi jeg trodde hattemakeren skulle dø olittsånnt x) hahah typisk meg!

Skriv en ny kommentar

hits