jag vill ha korv, korv med ristad lök, inget kan stoppa mig nu, korv med ristad lök

i dag var vi på sånn isfiske en plass drittlangt unna skolen. Kvennavatnet tror jeg Jens kalte innsjøen. Altså læreren vår, Jens. Vi brukte ca. 1 time på å gå opp til Kvennavatnet tror jeg.  Og jeg med senesvikten min i venstre kne da :C DET VAR VONDT Å GÅ SÅ LANGT.  Fuuuuu jeg håper ikke at vi skal gå dit en gang til. For da dør jeg helt sikkert. Siden jeg nesten døde i dag. EHEHEHEH. men det er sant. På turen oppover så vi btw en påkjørt elg :O Den var blitt påkjørt av toget, og flytte over togbanelinja, og føttene var blitt kappet av D''': STAKKAR ELGEN <'3 Jeg gikk med Monika oppover. Da vi kom fram, gikk vi og fant oss en plass oppi skogen der. Siden vi ikke kunne sitte oppi all bløtsnøen og vannet oppå isen. Det er jo kanskje innlysende? Eller..?
Uansett, det var kjempebløtt der. Med en gang jeg, Helga, Marianne og Monika hadde funnet oss en plass, satt jeg med ned og spiste pizzasnurrene mine og drakk opp kakaoen min :') Jeg ble mett i affal. Etterpå gikk jeg bort til Helga og Marianne som stod på isen og prøvde å borre et hull i isen, Marianne var hyper på å fiske c:

På turen hjem igjen var det mye lettere å gå, siden det var bare neddoverbakker da. Eheheheh jeg og Monika sang mange sanger :D ''Ole Er Homo'', ''Knives And Pens (Black Veil Brides)'', ''Monsoon (Tokio Hotel)'', ''Mekonomen'', ''Fireflies (Owl City)'' og ''Teletubbies'' <3 Fine sangene :')

OG det kommer video og bilder etter vert..

2 kommentarer

I'M A PARAWHORE

10.mar.2010 kl.20:37

Stakkar elgen :C </3

ann elisabeth

10.mar.2010 kl.20:42

LisaSau: Ja :'c

Skriv en ny kommentar

hits