SHOPPING MED IDA

I dag etter skolen tok jeg og Ida kvart på 2 bussen til City Syd for å shoppe litt. Vi loka egentlig for det meste. Bussjåføren var sur D: FUFU. Vi satt på en varm buss med masse bimbo-fjortiser og en sur bussjåfør i tre kvarter før vi kom fram ! Gash det var jammen godt og komme seg av bussen. Da jeg og Ida kom inn på City Syd, gikk vi først på Big Bite og kjøpte oss mat. Ellr jeg kjøpte meg chips på en annen plass på senteret da. Husker ikke hva den het. Da vi var ferdig med å spise gikk vi på Bik Bok og kjøpte oss en sånn hvit og svart stripete genser. [Tar bilde av den i morgen]
Så gikk vi på andre butikker. Ida gikk og henta ei vogn, så satt hu seg oppi mens jeg kjørte rundt, hahahhaah. Åsså skulle vi ned på Kappahl og da måtte vi ta rulletrappa (ikke sånn trapp, men sånn flat rulle-greie). Jeg fikk så vidt til å holde på plass vogna, så jeg og Ida fikk skikkelig latterkick, og da fikk jeg værtfall ikke til å holde på plass vogna :''D Hahahah. Senere ba hu meg om å sette meg oppi, og da snurra hu vogna og kjørte fort. Jeg bare: '' Ida, IDA! Det kommer folk her, er du blind eller ??!! IDAA!! SENK FARTEN DA !! '' HAHAHHAHAHAH jeg var redd vi skulle kjøre på noen xC  Jeg er pyse, jeg vet. Men det var politi som gikk rundt der da :'p  Før vi skulle dra hjem kjøpte Ida seg slush, og jeg kule is. Lol.
Vi ble henta rundt 5 - kvart over 5 av mamma, men hu skulle kjøpe seg no, så jeg og Ida bare gikk ut og venta siden det var så sinnsykt varmt å gå med boblejakke inne på senteret. Vi satte oss ned på en bekt utenfor senteret og Ida satte seg på fanget mitt og begynte å synge på liksom-fransk x'D Jeg bare: '' Ida, omg, IDA ikke syng, folk glor på oss ! '' Lol hhahahah. Resultatet av shoppingen ble en genser hver og øredobler til Ida. Lite, men vi hadde ikke mye penger.

Nå skal jeg spise kveldsmat og bare slappe av. Kommer outfit bilde i morgen med genseren jeg kjøpte ;)


MAT MAT MAT :]random ;D


prøving av parykker xD


prøving av klær på Bik Bok ;)


Ida oppi vogna :]


Meg xc


<3


<3


oss ;*


vito ;* ugh jeg så mongo ut :C


haha :D2 kommentarer

Idaluuse.blogg.no;**

27.jan.2010 kl.14:32

Elsker deg<33333 Det MÅ vi gjøre flere ganger ! ;oo ;D

Karen Anna

29.jan.2010 kl.16:34

Så søte bilder, såg morsomt ut :)

Skriv en ny kommentar

hits